Rodinný dom, 6 izbový

Energeticky veľmi úsporná nadčasová vila s priestranným a vzdušným interiérom, ktorý je vďaka veľkým preskleným plochám dokonale prepojený so záhradou obklopenou vysokými stromami, stojí v tradičnej vilovej zástavbe v obľúbenej časti Říčan Strašín priamo pri lese a neďaleko rybníka Jureček.

Vstupná úroveň je pojatá ako spoločenská zóna rozdelená do troch častí: knižnica s biliardovým stolom, otvorená kuchyňa s jedálňou a preskleným portálom do záhrady, nadštandardne veľký obytný priestor s akustickým dreveným obkladovým panelom, prevádzková kuchyňa s práčovňou a samostatná toaleta. Na poschodí je ďalej privátna zóna so 4 spálňami, z ktorých 2 sú s vlastnou en-suite kúpeľňou a 2 majú zdieľanú kúpeľňu. Hlavná spálňa bola navrhnutá pre jednoduché využitie, posteľ je od šatníka oddelená dreveným panelom z orechového dreva, zo šatníka i zvyšku spálne je možné vstúpiť do vlastnej kúpeľne. Na otvorenej galérii je umiestnená pracovňa a odpočiváreň s TV (z ktorej je možné vytvoriť ďalšiu samostatnú miestnosť). Suterén ukrýva v jednej časti miestnosť aktuálne využívanú ako fitness, je možné tiež vybudovať herňu či domáce kino, k tomuto priestoru je pripojený priestor pre vinotéku, v druhej časti je technické zázemie a úložný priestor.

Vila vznikla kompletnou prestavbou a prístavbou cca 100 rokov starého domu a bola skolaudovaná v roku 2022. K vyspelému technologickému riešeniu umožňujúcemu energetickú sebestačnosť patria strešné solárne panely s batériovým úložiskom energie, 2 separátne tepelné čerpadlá k podlahovému vykurovaniu ( tepelné čerpadlo na ohrev vody alebo inteligentný systém domácnosti ovládajúci kúrenie, odvlhčovací systém, klimatizáciu, podlahové vykurovanie, exteriérové ​​žalúzie, osvetlenie aj kamerový zabezpečovací systém. Voda je z obecného vodovodu, na pozemku je však aj studňa. Okná sú hliníkové s trojsklami, podlahu celého domu zjednocuje veľkoformátová talianska dlažbav(120 x 120 cm). Talianska kuchynská linka je vybavená kamennou pracovnou doskou a spotrebičmi Bosch (2 elektrické rúry, 1 teplovzdušná, XXL indukčná varná doska, digestor), obytný priestor zútulňuje obojstranný krb na drevo Lacunza. Parkovanie 2 áut je možné v garáži s priamym vstupom do domu, dostatok ďalších miest (až 7) je na spevnenej ploche pred domom. Na relaxáciu slúži bazén v západnej časti záhrady, ktorá vďaka okolitým vysokým stromom a živému plotu poskytuje dokonalé súkromie. Na uloženie záhradného náčinia alebo športového vybavenia slúži záhradný domček a veľká úložná plocha v garáži.

Pokojné malebné miesto sa nachádza v susedstve lesa, ktorým preteká riečka Rokytka a vedú ním turistické aj cyklistické chodníky, v pešom dosahu je tiež obľúbený rybník Jureček obklopený plážami a športoviskami. V bezprostrednej blízkosti funguje predajňa potravín, reštaurácia, pekárstvo a ďalšie predajne, v pohodlnej vzdialenosti je materská a základná škola aj lekárske služby, 3 minúty chôdze je vzdialená autobusová zastávka, odkiaľ sa dá dostať prímestským autobusom počas chvíľky na vlakovú stanicu alebo za 25 minút ku stanicu metra Háje.

Úžitková plocha 549,79 m2, z toho garáž 56,2 m2, zastavaná plocha 317 m2, záhrada 1252 m2, pozemok 1569 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41460
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    550 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    317 m²
  • Záhrada
    1 252 m²
  • Pozemok
    1 569 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.